top of page
english_upinthe_hills_logo_outline_erede

MÁTRAI BARANGOLÓ

VENDÉGHÁZ

  Mátraszentlászló  

ÉBREDJ JÓL!

ABOUT

ÁLLÁSHIRDETÉS

A Neked legfontosabbal kezdve :)

 

FIZETÉS

nettó 30.000-42.000 Ft / alkalom

plusz ingyenes szállás (vendégszoba, ugyanazzal a felszereltséggel és saját fürdöszobával mint a vendégeknek), ellátás és utazási költség hozzájárulás

HELYSZÍN

Mátraszentlászló, az ország legmagasabb lakott települése, állandó lakosok száma, a macskákat is beleértve, kb. 10 fö. Nyugalom és jó levegö. Busszal Gyöngyösröl, Egerböl, Pásztóról is fel lehet jönni, de Budapeströl is van átszállás nélküli járat.

A MUNKA

A vendégházat alapvetöen a cégünk saját képzési céljaira használjuk, ezen felül csoportoknak adjuk ki, ezek leginkább cégek, gyerekes családokokból álló társaságok, jógázók, nyugalmat keresök használják. Ez azért fontos, hogy lásd kikkel leszel egy fedél alatt: nem trash metal banda után kell takarítanod (amúgy semmi bajunk a trash metallal, a munkára trash metal fanek jelentkezését is várjuk, feltéve ha a hangosítóberendezésüket otthon hagyják :)

A munkaköröd:

-a reggeli elökészítése, felügyelése, utána mosogatás (mosogatógép is van), rendrakás

-ebéd és vacsora idöszakban az étkezö nyitvatartása és igény szerint melegszendvicsek, kávé készítése.  (A meleg étkezéseket a szemközti vendéglö adja, tehát ez nem része a munkának)

-télen hólapátolás (nem ipari mennyiségben, mert a ház elött közterület van, leginkább a kertkapu - ház bejárata - étkezö vonalon kell egy járható útvonalat fenntartani)

-a ház fütése, kazán felügyelete (ez kb 3 perc munkát jelent 3-4 óránként)

-távozás után a ház takarítása

Munkaidö

Közösen leegyeztetjük, hogy melyik dátumok (=hétvégék) jók Neked dolgozni. Péntek dél körül kell megérkezned, a vendégek/csoportok jellemzöen 14 óra körül érkeznek. Aznap este kell az étkezöt nyitva tartanod és érdemes este a reggelit elökészíteni a terítéssel.

Szombaton 0745-töl van reggeli, ekkora kell készen lenni mindennel. Utána mosogatás, rendrakás. 1200-1400 és 1800-2000 között az étkezöt kell nyitva tartanod azok számára, akik szeretnének valamit inni vagy csak valami egyszerü ételre vágynak és nem egy kiadós melegételre szemben.

Vasárnap csak a reggelit kell levezényelni és a 10 órai távozás után el lehet kezdeni a ház takarítását. Ez, ha egyedül csinálod, estig eltart. Ha tömegközlekedést használsz, akkor életszerüen hétfö reggel tudsz hazaindulni.

Ezeken felül apróbb dolgok, amik adódhatnak, de ezek nem jelentösek: azaz adhatnak napi plusz 1 óra munkát de nem négyet.

Barátommal/barátnömmel ketten is dolgozhatunk?

Persze. Ebben az esetben a fizetés nem lesz több (az a több munkáért jár, nem azért mert többen végzik ugyanazt a munkát :), de a második fö is ingyen szállást, ellátást és utazási hozzájárulást kap. Ennek legnagyobb elönye, hogy a takarítással hamarabb tudtok végezni és vasárnap is haza tudtok indulni, ha ez szempont.

Fontos! Ha a barátod/barátnöd csak a figyelmedet venné el a munkától és nem segít Neked, akkor ezt az opciót mindannyiunk érdekében most felejtsd el! :)

Lesz idöm tanulni/olvasni/pihenni?
Persze, lesz szabadidöd, amikor bármit csinálhatsz illetve az étkezö nyitvatartása is változó: lehet hogy végig van munka, lehet hogy két könyvet is kiolvasol teljes nyugalomban.

Mitöl függ, hogy 30.000 vagy 42.000 Ft a fizetés?

Ezeket a  részleteket személyesen megbeszélhetjük, de általánosságban:

- a fentieken túli plusz munkákért, ha adódik

- a házat a pénteki érkezés elött fel kell készíteni, ha ezt vállalod, az is plusz

- illetve ha már bizonyítottál és egyre nehezebben tudjuk Nélküled elképzelni a munkát, azt is jutalmazzuk.

NEKEM VALÓ MUNKA EZ?

Mindenképpen, ha tudsz és szeretsz alapos munkát önállóan végezni, hogy másvalakinek ne kelljen föállásban ellenörizni Téged, hogy éppen megfelelön végzed-e a munkát. És nyugi, az "önállóan" nem azt jelenti, hogy nem kéredezhetsz és nincs segítséged, mert lesz :)
Tényleg ennyi. Minden amit csinálnod kell olyan, amit vagy már el tudsz végezni, vagy 1 perc alatt meg lehet mutatni.

MIKOR NE JELENTKEZZEK?
Ha nem számít Neked, hogy milyen munkát adsz ki a kezedböl, csak a pénzt szeretnéd a lehetö legminimálisabb eröbefektetéssel felvenni.

TETSZIK! :) HOGYAN TOVÁBB? 

Küldd el a jelentkezésedet itt és már keresünk is Téged! Ez még nem kötelez Téged semmire, de meghívunk egy kávéra és kölcsönösen (tehát Te is) eldönthetjük, hogy szeretnénk-e együtt dolgozni. 

0.png

REFERENCIÁINK

fb-default.jpg
unnamed.jpg
download (1).jpg
Contact
bottom of page